nedelja, 21. oktober 2007

Družinski album

"Kakšna sta cimra?", je najpogostejše vprašanje, ki se redno zapisuje v mailih, izgovarja v skype pogovorih ali zgolj odzvanja med vrsticami. Ker sem bila s posredovanjem fotk dober mesec sebično zadržana, je skrajni čas, da vašo vztrajnost nagradim z vizualno-besednim opisom moje cimrske družine.

EMRE


Emre se s svojim skandinavskim videzom močno oddaljuje od povprečnega turškega profila in se uvršča na seznam najbolj zaželenih eksisehirskih fantov. Dolge čakalne vrste za članstvo v njegovem fan clubu ne manjša niti resna zveza. Status popolnega fanta brani s spretnim sukanjem kuhalnice, ekstra prijaznostjo, prostovoljno SOS službo za slovenske Erasmovce in izbranimi oblačili. Ko se ne otepa oboževalk, igra tam tam bobenček, gleda ameriške serije, ignorira jutranjo budilko, pridno dela v komunikacijski pisarni naše univerze in igra otročje računalniške igrice.

AHMET


Kljub "terorističnemu" imenu in videzu predstavlja enega najbolj prijaznih fantov - če spregledamo nabrit pogled in ostro odkritost. S teroristi ga povezujejo destruktivne težnje, ki jih sprošča s šraufanjem računalnikov, televizij in drugih tehničnih pripomočkov širšega sosedsko-prijateljskega kroga. Tehnično suverenost zasenčijo številni neutemljeni manjvrednostni kompleksi, ki zaobjemajo prepričanost o neznanju angleščine, fobijo pred svojo pisavo in poudarjanje neumnosti. Ko se ne opravičuje za vsako potencialno napako, bruha ob smradu in po enem (1) pivu, šprica po stanovanju z osveževalci zraka, po dve uri kofetka z mano in sanjari o odprtju trgovine z rezervnimi deli za bagerje.

NECATI


Čeprav sem se sprva bala deljenja stanovanja z dlakasto-mijavkajočo kepo in bila v prvih dneh obupana nad njeno hiperaktivnostjo, je naš mačkon na stereoidih postal nepogrešljiv člen naše cimrske družine. V enem mesecu se je že pridno udomačil (predvsem na mojo posteljo), še vedno pa navdušeno uniči, potrga, strese, prevrne, poje in pogrize vse, kar vidi. Kljub moškemu imenu ostaja njegov/njen spol še vedno enigmatičen. Amaterski izvedenci za mačje spole se strinjamo, da gre za svojevrsten primer mačjega transvestita.

8 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Ja fletn, fletn :) nč slabega se ti ne godi zgleda.

Anonimni pravi ...

Čeprav po slikah sodeč je terorist bolj maček kot pa Ahmet :)

Pina pravi ...

Oooo ja, to se pa strinjam!
Če bi ga imel čast spoznati v živo, bi bil o njegovih terorističnih težnjah še bolj prepričan.

Pa smo spet pri terorizmu, huh.
Tu se trenutno vse vrti okoli tega. Pa več o tem jutri ...

Anonimni pravi ...

KONČNOOOO!HIHIHIH

PIŠUKA TALE AHMET JE RES PROV HUD, WOW SM KR MAL PRESENEČENA!

DEJ ŠE KAKŠNO NJEGOVO SLIKCO GOR, TAKO OD NOG DO GLAVE, TAKO Z MALO LEPŠO VIDLJIVOSTJO!HIHIHI

LP IZ BRITOFA

Pina pravi ...

Janja,
saj vem, da te je premamilo tisto z bagerji. :)

Karmen pravi ...

Ta prvi zgleda mal prestrašen. Maček pa a bit scarry :)

Vidim, da si vmes postala že ženitna posredovalnica ;). A cimre pa nimaš nobene (da pristavim svoj piskr)?

A maš vsaj kako kjut sosedo :)?

Pina pravi ...

Cimre ne, imam pa cel kup skrajno simpatičnih sošolk in turških kolegic, tako da bi se nedvomno našlo kaj uporabnega tudi zate. ;)

Karmen pravi ...

allright!

Coming to visit next year :D