ponedeljek, 26. november 2007

A Weekend in the City

Zahvaljujoč včerajšnjemu maratonskemu testiranju maksimalnega številna oseb na površini moje male postelje ob filmih in serijah, sem si ob ignoriranju jutranje budilke vikend nonšalantno potegnila v ponedeljek. Danes tako uživam v pravem nedeljskem dopoldnevu s kavo, pižamo in primernim glasbenim izborom.


(Bloc Party - Sunday)

Čeprav sem se čez vikend spet predajala objemu našega Eskisehirja in ideje o potencialnih izletih zamrznila s trenutnimi zimskimi temperaturami, dinamičen vikendaški urnik pušča posledice. Šprintanje do kinodvorane, ko se 15 min do pričetka predstave odločiš za ogled filma, šesturni nedeljski zajtrk pri nizozemskemu prijatelju, radikalni oblikovalski posegi v arhitekturno podobo sobe, še bolj radikalni oblikovalski posegi v svojo zunanjo podobo s frizersko misijo ob brutalnih jutranjih urah pri Tei, spopadanje z "muskelfibrom" od zvijanja na jogi, napenjanje trebušnih mišic na večernem "youtube in nargile (brez nargile) partyju", gledališki presežki s češko predstavo Faust v eskisehirski operni hiši, kuhanje slovenske večerje za izbrane povabljence, generalno čiščenja stanovanja in branjenje temperaturnih udarcev z nočnim zabubljanjem v Teino sobo in gledanjem butastih komedij pač opravičujejo (sicer neopravičeno) ponedeljkovo lenarjenje ...

4 komentarji:

Anonimni pravi ...

pina, si se (spet) preselila? :)

pozdrav iz zelo meglene ljubljane (vsaj za mojim oknom se kaze kot taksna :)

t.

Pina pravi ...

Ne ne, ostajam na Billur Sok. :)

Arhitekturni posegi v podobo sobe so bili predvsem praktične narave, upoštevajoč zimski mraz in temo, ki jo razbijam z enim radiatorjem in malo namizno lučko. Tako sem zdaj pososedila mizo in edini vir toplote, lučko pa si delita miza in namišljena nočna omarica (=prostor ob postelji).

Upam, da si se v nasprotju z mano ti uspela preseliti! :)

Anonimni pravi ...

Pina glede na rezultate trenutne ankete (kje bi raztovorili svoje kovčke ob prihodu v Turčijo) ne bi blo slabo razmišljat o selitvi v večje stanovanje... :))

Pina pravi ...

Ah, prostor res ni problem. Če ne drugače vas bom naselila pri kakšnih (luštnih) kolegih ... ;)